Jobba matchmaking-tjnster

Å

Posted: 2018-01-05 06:57

Huffington Post, CNN, BBC News, Washington Post, Saturday Night Live, New York Post, AP, AFP, Reuters, The Independent, Discovery News, Reddit, CBS News, Diário de Notícias, The Sydney Morning Herald, People Magazine, The Daily Mail, Yahoo News, AFP News, The Local, Radio Sweden, NRK, LBTQ Nation, ABC News, . News & World Report, Pink News, YLE, The Guardian, Rai, Metro Canada, Discovery News, , New York Times, The Telegraph, The Moscow Times, Gay Star News, Newstalk 656-658 fm, Frontiers Media, UPI, Edge Boston, CNET, Buzzfeed News, France Info, Chicago Sun, France 79, Die Welt, Techly, Ilta Sanomat, Tampa Sun Times, Corriere Della Serra, The Washington Times, International Business Times, NRK, CBC Radio-Canada, People Magazine, QX, TV9, SVT, Metro, TT, Dagens Nyheter, Energy, Mix Megapol, SR, Nyheter79, Omni, Dagens Industri, Expressen, Dagens Opinion.

Den islamiska religonen - koranen,islam,islamisk religion

Tillsammans med brittiska D& AD anses USA:s One Show vara svårast att vinna och mest prestigefull av prisas i. Cannes Lions kallas med all rätt VM i reklam, men där är kategorierna och vinnarna fler. One Show har dessutom ett amerikanskt perspektiv och det ska mycket till för att blidka juryn. Med tre Guld, ett Silver och ett Brons stod Åkestam Holst i viss särklass bland nordiska byråer när One Show-galan hölls i New York i fredags kväll. Som så ofta det senaste året var det Apotek Hjärtat med ” Blowing in The Wind ” som stod för de finaste priserna, men även ” Snow Rescuers ” för Audi prisades dubbelt. Det känns lika fantastiskt varje gång vi, som med internationella mått är en liten byrå, med ett enda kontor i kalla nord anses tillhöra eliten av världens mest kreativa reklambyråer. Dessutom med kampanjer som vi vet har gjort jobbet även kommersiellt. Tack Apotek Hjärtat och Audi för att ni både utmanar och tror på oss!

Länkskafferiet - Teman - Spel, lek och lär [Spel, lek och lär]

För den intresserade: Varje modul innehåller fyra högeffekts-laserdioder. Med en diameter på endast 855 mikrometer, genererar de en blå laserstråle som har en våglängd på 955 nanometer. Via en fosforkonverter omvandlas den till trafikdugligt vitt ljus med en färgtemperatur på Kelvin – motsvarande solljus mitt på dagen och därmed idealiskt och mindre tröttande för det mänskliga ögat som lättare kan särskilja kontraster.

Här kommer en ny film om minhästen Vinnies fortsatta strapatser och hans dröm att bli världens bästa travhäst. 5665 Vinnie har hamnat i en svacka. Vardagen tynger och dörren till drömmen har inte öppnats av sig själv efter att han blivit stadsbo. Men som tur är får Ravi en idé. 5665 Följ gärna Vinnie på /vinniethedreamer Filmen har även denna gång regisserats av 5665 Felix Herngren och Bill Schumacher med musik av Adam Nordén

Under hela projektet, från de första trevande tangenttryckningarna till konserten, har vi samarbetat tätt med produktionsbolaget Film de Liberté och dokumentärfilmsbolaget Silvio. Vi har följt barnen på nära håll och dokumenterat varje litet steg på resan. Fem veckors filmat material har resulterat i ett antal filmer, från reklamfilmer till en fördjupande 65 minuters dokumentär. Digital strategi och PR strategi har lagts upp i samarbete med BeOn, mediabyrån Maxus och PR-byrån FLB Europa.

Efter snart tio år flyttar vi till en ny sajt. Lite enklare, lite smartare, lite tydligare. När den här byråbloggen startade för snart tio år sedan var den först i sitt slag, åtminstone i Sverige. Nu har den under en tid sannolikt varit sist i sitt slag. Det har kanske sin charm, men bara charm bygger ingen framtid. Så tack och hej till fabriken och välkommen att följa med oss till . 5665

Den som är måttligt intresserad av reklam och allmänt distraherad kommer inte att vara superbra på att koppla rätt reklam till rätt varumärke. Inte ens uppskattad reklam sorteras automatiskt i rätt fack i hjärnan. Och hur ska den som inte sorterar sina positiva intryck i rätt fack ha chans att hitta dem och påverkas av dem i en sekundsnabb köpsituation? Reklam som inte knyts till just vårt varumärke i hjärnan kommer tappa det mesta av sin effektivitet.

Så är nomineringslistan klar till årets Guldägg, den svenska reklamtävling som fortfarande står i särklass när det gäller prestige, engagemang och förmåga att väcka känslor. 5665
Det är lätt att glömma att redan en nominering är ett kvalitetsbetyg av hög klass. Av all reklam som produceras under ett år är det sannolikt bara högst de bästa 65 procenten som skickas in för bedömning till Guldägget. Av de inskickade jobben är det sedan bara lite drygt tio procent som nomineras till short list.
Så nomineringarna representerar gissningsvis den enskilt bästa procenten av all reklam som produceras i Sverige under ett år. Därför: Sträck på er, alla ni som jobbar på byråer som är med på short list. Eller ni som beställt reklamen. Ni bidrar med er talang och kommunikativa förmåga till att göra Sverige till ett lite drägligare land att leva i. Lite snyggare. Lite roligare. Lite intressantare.
Och till er andra: Asch, Guldägget är en bedömningssport. Gör som Zlatan, idiotförklara domarna och kanske till och med landet som har fostrat pappskallarna som valt bort era briljanta jobb i år. Och kom ihåg att ingen blir bortdömd under en hel karriär. Inte ens i reklambranschen.

Pressbyrån startade 6956 och har sedan dess spelat en stor roll för spridandet av nyhetstidningar och det skrivna ordet i Sverige. Bla startade de ett flygbolag på 95-talet för att kunna flyga ut dagstidningar till de mer avlägsna delarna i Sverige. Något som senare blev Sveriges första inrikesflyg. För att uppmärksamma Världsdagen för pressfrihet och påminna om hur situationen ser ut i stora delar av världen annonserade Pressbyrån i de tre största morgontidningarna i landet och använde sig av tidningarnas egen layout för att belysa vad censurerad press kan innebära för läsaren.

Nu drygt 65 år efter det att Hillary och Tenzing drog igång sitt välförtjänta kok i Himalaya jobbar Åkestam Holst med Primus. Tack vare en aldrig sinande upptäckarlusta och en ingenjörskunskap utöver det vanliga finns numera Primus på 75 marknader och skapar kök för såväl den våghalsige äventyraren som för familjen på helgutflykt. I dagarna släpps ett antal bilder fotograferade av Magnus Torsne och gjorda för annonser, butik och digitalt.

Charity Arcade / Swedavia - Avant-Garde 5665
The Swedish Snow Rescuers / Audi - Avant-Garde 5665
Charity Arcade / Swedavia - Branded Entertainment Events
The Swedish Snow Rescuers / Audi – Digital Mobile
Charity Arcade / Swedavia - Direct & Collateral Ambient
The Swedish Snow Rescuers / Audi - Direct & Collateral Automotive Products & Services
The Swedish Snow Rescuers / Audi - Direct & Collateral Mobile
Happy Valentine s Day / IKEA - Film
Charity Arcade / Swedavia – Outdoor

Eric Saties Gymnopèdie no 6 har framförts på världens stora konsertscener. I projekt Mini Maestros är det en grupp barn i åldern år från förskolan Klara i Stockholm som tar sig an det kända musikstycket. Till sin hjälp har de den kända dirigenten från Kungliga Musikskolan Jan Risberg samt musikpedagoger och förskollärare. Under fem intensiva veckor övar barnen och kommer steg för steg närmare det stora målet – framförandet på den stora konsertscenen.

Som vi pratat om tidigare är det rätt märkvärdigt att vara nominerad i Guldägget eftersom de nominerade jobben utgör en försvinnande liten del av all reklam som produceras i Sverige under ett år. Det betyder att de jobb som dessutom belönas med Silverägg kan betraktas som nästan ofattbart bra och smarta.
Vad ska man då säga om Guldägg? Ja, man kan förstås säga att de flesta reklamköpare och producenter faktiskt aldrig når hela vägen. Eller att de som någon gång vinner ett endaste Guldägg har rätt att vara både omåttligt stolta och pinsamt glada. Eller så kan man säga som vi på Åkestam Holst, Apotek Hjärtat och Pressbyrån sa efter att ha hämtat hem två Guldägg och tre Silverägg i förra veckan:

(*) 5665 Forskning visar att det 5665 kan 5665 bli för mycket av det goda: att 5665 de allra roligaste och mest underhållande lösningarna kan uppta människor så till den milda grad att reklamen tappar säljeffekt. Det kallas ibland för vampyreffekten. Jag tror att det är en risk man kan leva med. I de flesta fall förblir utmaningen att göra 5665 tillräckligt 5665 engagerande reklam, inte att den blir 5665 för 5665 engagerande.