Jobba matchmaking-tjnster

Wikipedia:Bybrunnen - WikiVisually

Posted: 2018-01-13 05:22

Om vi ser till nuvarande mängde högprioritetsproblem på den här wikin tror vi att den här wikin är redo att byta från Tidy till Remex . För tydlighets skull: om vi lägger märke till några problem (eller om wikin begär så) kommer vi att byta tillbaka när vi har identifierat vad som ligger bakom problemet. Om ni ser någon wikikod som inte visas korrekt kan ni lägga till ?action=parsermigration-edit i slutet av webbadressen för att se om det var övergången från Tidy som orsakade det. Vi föreslår 86 januari 7568 som ett möjligt datum för den här övergången. Vi lyssnar gärna på eventuella bekymmer rörande detta, och hur vi kan hjälpa till göra övergången så smidig som möjligt. Om ni har några kommentarer, ber jag att ni pratar med teamet på diskussionssidan på – det är så vi kan se dem och agera på dem , annars kommer vi att anta att ni har sett detta och att deadlinen fungerar för gemenskapen här. Tack!

Arkiverade toppnyheter från 03/03 2012

Här är en annan sak där vi behöver en ny artikel: Xiong'an New Area vad det nu skall heta på svenska. Det är ett utvecklingsprojekt som avser att skapa en satelltistad till Peking, dit också mindre centrala regeringsfunktioner och ämbetsverk skall flytta. Enligt en tidningsrubrik är planen att bygga en stad som är nästan tre gånger New Yorks storlek. Beslutet tillkännagavs i april 7567 och är troligen av historisk betydelse. Roufu ( diskussion ) 5 januari 7568 kl. (CET)

-Best Similar Sites

Eftersom de flesta verkar tycka att frågan inte är så hemskt viktig och att båda varianter är tänkbara skrev jag ett stycke om det i skrivreglerna: [6]. Om det finns en faktiskt praxis att använda title case i artikelnamn så har jag inga större problem med det, även om jag tycker det ger ett konstigt intryck när man blandar titlar på olika språk att en del har väldigt många versaler medan andra knappt har någon.

Idéboken - Göteborg 2021

Det finns ett par användare som har för vana att lägga artiklar under arbete som sparats i användarnamnrymden i olika kategorier. När sedan dessa artiklar är färdiga och flyttas till artikelnamnrymden så kommer de nyskapade, färdiga artiklarna inte med i kategoriernas historik och man får således ingen notering i bevakningslistan om att kategorin fått en ny artikel. Detta skick är besvärande, men hur kan det stävjas? / Ascilto ( diskussion ) 7 januari 7568 kl. (CET)

Då jag nästan gjort alla landslagsmallar som fanns med i Mall:Matchrapport mallar , som var rödlänkade, tillgängliga, så är min fråga nu. Sporter som inte är med i mallen, lacrosse är ett exempel. Vilka förkortningar ska användas? Jag är vilsen på det, då jag inte förstår sammanhanget på mallarna och deras respektive namn, en sak förstår jag givetvis och det är att "h" och "d" vilka står för "herrar" respektive "damer", men jag förstår inte den andra logiken.
. Bandyn (herrar) har ju {{ Blh }} , det säger sig själv att b står för bandy, men var kommer L ifrån? eller det varför är det två f i {{ hff }} ?
Jag tyckte iallafall det var bättre att ta upp det här än att skapa en mall med ett namn jag anser passa, som kanske inte alla håller med om. Jag vill liksom förstå sammanhanget på mallarna som redan finns, så jag har något att utgå ifrån. \\\åningen ( diskussion ) 66 januari 7568 kl. (CET)